logo  • Klassieke luxueuze salonboten
  • Uitmuntende Service
  • Cuisine op het allerhoogste niveauOver ons In het kort

Heeft u een privé gelegenheid waar u op een exclusieve, stijlvolle manier invulling aan wilt geven? Of wilt u een zakelijk evenement organiseren waarbij gastronomisch genieten en ontspannen ontmoeten centraal staan?
 
Cruise With Us is een high end rederij met luxe salonboten. Wij bieden u een exclusieve service en een excellente culinaire ervaring op het water. Onze salonboten zijn bovendien een officiële trouwlocatie en geschikt voor evenementen van 2 tot 500 personen.
 
Met de grote passie en toewijding verzorgen wij cruises, die uw gelegenheid tot een unieke, onvergetelijke ervaring maken.

Salonboot Valentijn

Valentijn

Lees meer

Salonboot Valentijn is een exclusief Amsterdams varend monument uit 1913, prachtig gerestaureerd in originele stijl met behoud van veel oorspronkelijke details. Tropische houtsoorten, facet geslepen ramen en fraaie stoffen creëren een onvergelijkbare ambiance. Deze salonboot combineert de authentieke charme met een modern comfort en is speciaal ontworpen voor de Amsterdamse grachten waardoor deze salonboot onder alle Amsterdamse bruggen door kan varen en zelfs de kleinste grachten kan bereiken.

Geschikt voor 2 - 19 personen.

 
Lees meer


Salonboot Soeverein

Soeverein

Lees meer

Salonboot Soeverein is het meest luxueuze schip op de grachten van Amsterdam. Speciaal gebouwd om in stijl en comfort luxueus te dineren al varend over de Amsterdamse grachten. Met professionele chefs aan boord en een volledig geoutilleerde keuken, is deze salonboot in Amsterdam uitermate geschikt voor een lunch- of diner cruise.

Geschikt voor 10 - 50 personen.

 
Lees meer


Salonboot Prins van Oranje

Prins van Oranje

Lees meer

Partyboot Prins van Oranje is een Amsterdams varend monument, gebouwd in 1908 voor de Alkmaar Packet op de NDSM werf als stoompassagiersschip. Deze prachtige, in 2012 gerestaureerde, salonboot straalt de rijkdom en grandeur uit van de klassieke cruiseschepen zoals de Titanic en de Olympic. Een ultieme locatie waarbij in een luxe decor de gasten over de Nederlandse wateren varen voorzien van een zeer goede service en catering van vijf sterren kwaliteit.

Geschikt voor 50 - 500 personen.

 
Lees meer


Blog Nieuws & Evenementen

Droomhuwelijk op de Prins van Oranje

01 september

Droomhuwelijk op de Prins van Oranje

Lees meer
sep 01

Vier de feestdagen op de Amsterdam grachten

28 november

Vier de feestdagen op het grachten van Amsterdam en geniet van een luxe dinercruise aan boord van een van onze verwarmde klassieke salonboten.

Lees meer
nov 28

Prins van Oranje Zaanse Schans dinnercruise

28 oktober

Hoe leuk is het wel niet om met de salonboot Prins van Oranje van de Zaanse Schans naar Amsterdam te varen? Of van Amsterdam naar de Zaanse Schans natuurlijk. Dit onder het genot van een heerlijke lunch, diner of een traditionele Indonesische rijsttafel.

Lees meer
okt 28

Cateraar Prins van Oranje

09 augustus

Mogen wij u voorstelen onze cateraar op de Prins van Oranje: Vineyard. Al ruim een jaar zijn wij zeer tevreden over de samenwerking en de kwaliteit die wordt geleverd. Klik op lees meer voor meer informatie over Vineyard.

Lees meer
aug 09

Over ons Eigenaren Arno en Boen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Met een voorliefde voor de stad vanaf het water en hun grote passie voor boten, besloten Boen en Arno in 2001 om samen de Valentijn te kopen. Dit bleek bij restauratie echter een bijzondere boot met een geschiedenis te zijn. Onder de oude verflagen kwam een scheepsnummer tevoorschijn waaruit bleek dat de salonboot dateert uit het jaar 1913 en is gebouwd op Scheepswerf de Amstel in Amsterdam. Dit heeft de Gemeente van Amsterdam doen besluiten de Valentijn als officieel monument van Amsterdam te benoemen.
 
 

Lees meerCruise with Us

Kantoor
Marnixstraat 263-hs
1015 WJ Amsterdam
info@cruisewithus.nl


Openingstijden kantoor
10.00 – 17.00 uur

020 774 27 64


Voor noodgevallen na 17.00 uur en 's weekends
06 538 13 600

Thuishavens

Salonboot Valentijn
Nassaukade t.o. huisnr 173, 1052 CZ Amsterdam

Salonboot Soeverein
Nassaukade t.o. huisnr 173, 1052 CZ Amsterdam

Salonboot Prins van Oranje
Danzigerkade 40, 1013 AP Amsterdam

 


Download onze brochure