Culinair Prins van Oranje

Salonboot de Prins van Oranje is een Amsterdams varend monument. De ultieme locatie voor een diner op niveau voor (middel)grote groepen, waarbij in een luxe decor de gasten over de Nederlandse wateren varen.
 
De salonboot biedt legio mogelijkheden voor entertainment en culinaire opties. Zoals: een transfer met lunch, een borrel voorafgaand of na afloop van het diner, dat u kunt genieten in buffetvorm of kunt laten uitserveren. Een feest behoort ook tot de mogelijkheden. Uw gezelschap mag genieten van een zeer goede service en catering van vijf sterren kwaliteit.
 
Dineren
Na een warme verwelkoming, met een heerlijk glas mousserende wijn, zullen onze hostesses u na een gezellige borrel met canapés (optioneel) begeleiden naar uw tafels. Er zijn diverse mogelijkheden om uw diner uit te laten serveren; een Frans buffet, walking diner voor grote groepen en shared dining behoren ook tot de mogelijkheden. Tijdens het diner serveren we heerlijke wijnen en u kunt nagenieten met een smaakvol digestief, een lekker kopje koffie, maar laat u zich vooral verrassen met het dessertbuffet, deze is werkelijk waar magnifique.
 
Indonesische rijsttafel
Wilt u verrast worden met verschillende culinaire hoogstandjes uit de Indonesische keuken? Dan is een rijsttafel in de vorm van een buffet, een overheerlijke mogelijkheid.
 
Maximum aantal personen uitgeserveerd diner: 300
Maximum aantal personen buffet: 300
Maximum aantal personen walking dinner: 400
 
Klik op de knop hieronder om het menu van de Prins van Oranje te downloaden.
 
Heeft vragen over de culinaire mogelijkheden aan boord van de Prins van Oranje of specifieke wensen, neem gerust contact op.

Cruise with Us

Kantoor
Marnixstraat 263-hs
1015 WJ Amsterdam
info@cruisewithus.nl


Openingstijden kantoor
10.00 – 17.00 uur

020 774 27 64


Voor noodgevallen na 17.00 uur en 's weekends
06 538 13 600

Thuishavens

Salonboot Valentijn
Nassaukade t.o. huisnr 173, 1052 CZ Amsterdam

Salonboot Soeverein
Nassaukade t.o. huisnr 173, 1052 CZ Amsterdam

Salonboot Prins van Oranje
Danzigerkade 40, 1013 AP Amsterdam

 


Download onze brochure