Nieuws Cateraar Prins van Oranje

09 augustus
 

Mogen wij u voorstelen onze cateraar op de Prins van Oranje: Vineyard. Al ruim een jaar zijn wij zeer tevreden over de samenwerking en de kwaliteit die wordt geleverd. Klik op lees meer voor meer informatie over Vineyard.

Over Vineyard
Vineyard is een familiebedrijf bedrijf dat professioneel, creatief en met liefde voor het vak invulling geeft aan foodconcepten. Het liefst stellen wij een invulling samen, die is afgestemd op de rode draad van een bijeenkomst, thema van het feest en/of DNA van de Prins van Oranje.

Het allerbelangrijkst zijn de producten waar wij mee werken en de manier waarop deze ambachtelijk, maar innovatief worden bereid én gepresenteerd.

Ons assortiment is altijd seizoensgebonden, alhoewel wij wel een jaar vooruit werken, zodat er geen vertraging op de salesafdeling wordt opgelopen. De ‘kaart’ is internationaal samengesteld, met zoveel mogelijk Nederlandse/lokale producten. Wij noemen dat: Local Globalisation.

Dutch Cuisine is daarom de filosofie die dit het beste uitlegt en ook direct het Oer-Hollandse label waar wij ons graag aan committeren.

Over Dutch Cuisine

In het kort betekent dit dat wij de volgende 5 principes als richtlijn gebruiken:

Cultuur
Via het eten dat we serveren en dan voornamelijk de herkomst van de ingrediënten die we gebruiken, worden de lokale cultuur & seizoenen weergegeven. Ingrediënten komen van dichtbij, liefst van kleine, lokale leveranciers, en er wordt altijd gewerkt met seizoensgebonden producten.

Gezondheid
Gezond eten is goed voor je lichaam, geest en voor onze planeet! Via ons eten dragen wij ons steentje bij. Meer groente & fruit, minder vlees & vis is het devies.

Natuur
Eerlijke producten uit de natuur, dat is waar bij Vineyard voornamelijk mee gewerkt wordt. We gaan creatief om met het gehele product (head-to-tail) om waste te beperken en werken zo min mogelijk met toevoegingen als conserveringsmiddelen, kleur-, smaak- en geurstoffen.

Kwaliteit
Bij Vineyard staat kwaliteit altijd bovenaan. Er wordt geïnvesteerd in goede producten, er wordt nooit alleen naar prijs gekeken. Waar mogelijk wordt er gewerkt met biologische, fair-trade producten met een Beter Leven keurmerk.

Waarde
Waarde creëren voor onze omgeving is waar de vorige vier punten in resulteren. We zien het als onze verantwoordelijkheid om op een duurzame wijze onze filosofie over puur en eerlijk eten te verspreiden.

Meer weten over Vineyard Catering? Neem dan een kijkje op https://vineyardcatering.nl/.

 

Cruise with Us

Kantoor
Marnixstraat 263-hs
1015 WJ Amsterdam
info@cruisewithus.nl


Openingstijden kantoor
10.00 – 17.00 uur

020 774 27 64


Voor noodgevallen na 17.00 uur en 's weekends
06 538 13 600

Thuishavens

Salonboot Valentijn
Nassaukade t.o. huisnr 173, 1052 CZ Amsterdam

Salonboot Soeverein
Nassaukade t.o. huisnr 173, 1052 CZ Amsterdam

Salonboot Prins van Oranje
Danzigerkade 40, 1013 AP Amsterdam

 


Download onze brochure