Culinair Valentijn

Salonboot de Valentijn is een zeer unieke locatie waar u met een select gezelschap, culinair kunt genieten in authentiek monumentale stijl, al varend door de kleinste grachten van Amsterdam. De Valentijn leent zich uitstekend voor een chic ontbijt op het water, een exclusieve lunch, een tot in de puntjes verzorgde high tea, een gezellige borrel of een excellent à la carte diner.
 
Ontbijt / brunch / high tea
Rijkelijk gevulde etagères voorzien van overheerlijke broodjes en luxe lekkernijen.

Koffie en thee wordt onbeperkt geserveerd, terwijl u geniet van de prachtige omgeving en uw gezelschap.

Lunch
Huisgemaakte soep met luxe belegde ciabatta ’s of een uitgebreide warme lunch à la carte. Bij Cruise With Us bent u vrij om uw lunch daarnaast te voorzien van amuses en kleine hapjes vooraf, en luxe friandises of zoetigheid bij de koffie achteraf.

Diner à la carte
Na een warme verwelkoming met een heerlijk glas mousserende wijn, zal uw host(ess) u na een korte geschiedenis over salonboot uitleg geven over de menukaart en de mogelijkheden van het dineren à la carte. Afhankelijk van het aantal gangen, zullen wij aanmeren bij Restaurant Van De Kaart om uw gerechten op te halen. Tijdens het diner serveren wij u exclusieve wijnen en wij bieden u de mogelijkheid om na het diner te genieten van een smaakvol digestief of een vers gezette espresso. Dineren à la carte is op deze salonboot mogelijk voor groepen van 2-18 personen. 

Indonesische rijsttafel
Wilt u verrast worden met verschillende culinaire hoogstandjes uit de Indonesische keuken? Dan is een rijsttafel in de vorm van een buffet, een overheerlijke mogelijkheid.
 
Voorafgaand aan het diner gezellig borrelen? We denken graag mee over uw keuze voor passende dranken, amuses, tafelgarnituren en andere borrelhapjes.
 
Maximum aantal personen: 19
 
Heeft u vragen over de culinaire mogelijkheden aan boord van de Valentijn of specifieke wensen, neem gerust contact op.
 
Klik op de knop hieronder om het menu van de Valentijn te downloaden.

Cruise with Us

Kantoor
Marnixstraat 263-hs
1015 WJ Amsterdam
info@cruisewithus.nl


Openingstijden kantoor
10.00 – 17.00 uur

020 774 27 64


Voor noodgevallen na 17.00 uur en 's weekends
06 538 13 600

Thuishavens

Salonboot Valentijn
Nassaukade t.o. huisnr 173, 1052 CZ Amsterdam

Salonboot Soeverein
Nassaukade t.o. huisnr 173, 1052 CZ Amsterdam

Salonboot Prins van Oranje
Danzigerkade 40, 1013 AP Amsterdam

 


Download onze brochure